ГоловнаСуспільствоПодії

У Києві невідомі в балаклавах відібрали у чоловіка сумку з 2 млн гривень

Потерпілий щойно вийшов з банку і прямував до свого автомобіля

У Києві невідомі в балаклавах відібрали у чоловіка сумку з 2 млн гривень
Фото: nikvesti.com

У Подільському районі Києва невідомі в балаклавах напали на 38-річного чоловіка і відібрали у нього сумку з 2 млн гривень.

Про це повідомляє офіційний сайт столичного управління Національної поліції України.

Як з'ясувалося, потерпілий взяв у своєму сейфі-депозиті понад 2 млн гривень, поклав їх у сумку, вийшов на вулицю і попрямував до свого автомобіля, припаркованого на узбіччі. Щойно він поклав сумку в багажник, до нього підбігли двоє невідомих, вдарили по голові і забрали гроші.

Після цього нападники сіли в автомобіль "Фольксваген Гольф" синього кольору і поїхали в невідомому напрямку. На них були надіті чорні маски і рукавички.

Поліцейські досліджували місце події, опитали свідків і очевидців. У столиці було введено відповідний оперативний план розшуку злочинців.

Протягом 30 хвилин співробітники поліції розшукали автомобіль, на який вказали очевидці, і встановили, що ні водій, ні авто ніяк не причетні до скоєного правопорушення. Таким чином, правоохоронці встановили, що зловмисники використовували так званий "автомобіль-двійник".

Відкрито кримінальне провадження за ч. 5 ст. 186 (грабіж) Кримінального кодексу.

Постраждалий чоловік отримав незначні тілесні ушкодження і в лікарню не звертався. Проте, слідчі повідомили його про необхідність проведення судово-медичної експертизи.

Нагадаємо, у Києві чоловік замаскувався під працівника обміну валют і вкрав $55 тис.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram