ГоловнаСуспільствоЖиття

Депутата Енергодарської міськради підозрюють у хуліганстві в їдальні дитсадка

Інцидент розслідує поліція спільно з прокуратурою

Депутата Енергодарської міськради підозрюють у хуліганстві в їдальні дитсадка
Фото: Макс Левин

Прокуратура Запорізької області вручила повідомлення про підозру у хуліганстві в їдальні дитячого садка депутату Енергодарської міської ради.

Повідомлення підписав прокурор області Олександр Шацький, повідомляє офіційний сайт відомства.

Депутата підозрюють у скоєнні злочину, передбаченого частиною 1 ст. 296 Кримінального кодексу (хуліганство - грубе порушення громадського порядку з мотивів явної неповаги до суспільства, що супроводжувалося особливою зухвалістю).

"За даними прокуратури, в лютому депутат у службовому кабінеті директора одного з дошкільних навчальних закладів висловлювався на адресу керівника установи нецензурною лайкою, на вимоги припинити такі дії не реагував, після чого пішов на кухню харчоблоку, де знову висловлювався нецензурною лайкою на адресу працівників і начальника управління освіти Енергодарської міськради. Далі він самовільно відкрив холодильну установку, витягнув з неї ящики з продуктами, один з яких з овочами перевернув, а сам почав оглядати каструлі і полички", - наголошується в повідомленні.

У прокуратурі стверджують, що таким чином депутат зупинив нормальну роботу кухні на півгодини і порушив організацію харчування в дитсадку.

"Своїми діями депутат грубо порушив громадський порядок, Положення про державний санітарно-епідеміологічний нагляд, Інструкцію з організації харчування дітей у дошкільних навчальних закладах", - йдеться в повідомленні.

Розслідування веде поліція Енергодара під контролем прокуратури.

Нагадаємо, Польща запропонувала стажувати українських нардепів.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram