ГоловнаСуспільствоВійна

Бойовики обстріляли будівлю РДА у Станиці Луганській і перебили газопровід

Під обстріл також потрапили Новозванівка і Кримське

Бойовики обстріляли будівлю РДА у Станиці Луганській і перебили газопровід
Фото: lg.vgorode.ua

Бойовики "ЛНР" обстріляли Станицю Луганську з автоматичних гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї. У результаті обстрілу на одній з вулиць було перебито газопровід низького тиску, а також постраждала будівля районної адміністрації - одна з куль влучила у вікно кабінету голови РДА.

Про це повідомляє офіційний сайт Луганської ВЦА.

"Сьогодні вночі терористи цілеспрямовано били по центру Станиці Луганської, обстрілюючи будинки мирних жителів та адмінбудівлі. Про те, як дотримуються Мінських домовленостей на Луганщині, може розповісти практично кожен житель щодня обстрілюваної Станиці", - повідомив голова Луганської ВЦА Юрій Гарбуз.

Під обстріл також потрапили околиці села Новозванівка Попаснянського району.

Крім того, опівночі бойовики обстріляли з автоматичних гранатометів, протитанкових ракет (ПТУР) і стрілецької зброї село Кримське Новоайдарського району.

Нагадаємо, зза добу терористи 33 рази обстріляли сили АТО на Донбасі. Переважно обстріли було зосереджено на Донецькому напрямку. Увечері 24 травня бойовики намагалися штурмувати позиції військових біля Новотроїцького. Військові відкрили вогонь у відповідь на ураження і знищили БМП бойовиків, після чого ті відступили.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram