ГоловнаСуспільствоВійна

Бойовики 18 раз обстріляли позиції військових на Донбасі

Поблизу Невельського і Красногорівки противник бив з мінометів і БМП

Бойовики 18 раз обстріляли позиції військових на Донбасі
Фото: Пресс-служба полиции

Ситуація у зоні проведення АТО залишається складною. Бойовики незаконних збройних формувань від початку доби 18 раз обстріляли позиції військових на Донбасі.

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО.

Після нічних обстрілів з важкої артилерії противник і далі веде вогонь по укріпленнях ЗС України в районі Авдіївки. Протягом дня бойовики кілька разів відкривали вогонь зі стрілецької зброї, великокаліберних кулеметів і гранатометів.

По позиціях поблизу Невельського і Красногорівки проросійські бойовики били з мінометів калібрів 82 мм і 120 мм, а також з озброєння БМП.

На Маріупольському напрямку противник обстрілював опорні пункти сил АТО у Широкиному з великокаліберних кулеметів. За українським військовим, які захищають Тарамчук, вів вогонь ворожий снайпер.

У Луганській області неподалік Новозванівки позиції ВСУ також обстрілював снайпер противника. На тому самому напрямку під ворожими обстрілами з гранатометів опинилися опорні пункти українських підрозділів неподалік Сокільників і Жовтого.

На приморському напрямку зафіксовано проліт розвідувального БПЛА противника, який прямував з території РФ.

Нагадаємо, під час нічного обстрілу Авдіївки отримала поранення місцева мешканка. Її будинок, а також ще кілька будівель, були повністю знищені в результаті артударів.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram