ГоловнаСуспільствоПодії

У результаті великої ДТП у Молдові постраждали троє українців (оновлено)

У результаті лобового зіткнення троє людей загинули

У результаті великої ДТП у Молдові постраждали троє українців (оновлено)
Фото: 112.гф

Масштабна дорожньо-транспортна подія сталася на трасі "Кишинів-Леуш" біля села Суруч, за 20 км від молдовської столиці.

Про це повідомляє власний кореспондент Укрінформу в Молдові.

У результаті лобового зіткнення між автомобілями марки Volkswagen Touran (з молдовськими реєстраційними номерами) і Volkswagen Touareg (з українськими реєстраційними номерами) три людини загинули, ще чотири, зокрема неповнолітня дитина (громадяни України), отримали травми різного ступеня тяжкості.

За інформацією Департаменту надзвичайних ситуацій, на місці події працюють кілька екіпажів швидкої медичної допомоги і рятувальники.

За словами керівника прес-служби Департаменту Діани Цуркан, трагедія сталася о 21:29 за місцевим часом, коли на пульт чергового надійшло повідомлення про трагічну ДТП.

Оновлення. У Департаменті консульської служби МЗС повідомили, що внаслідок ДТП у Молдові загинув один громадянин України. Решта постраждалих у ДТП українців були госпіталізовані і їх здоров'ю нічого не загрожує.

У результаті ДТП загинув один громадянин України і двоє громадян Молдови. Решта громадян госпіталізовано з травмами різного ступеня тяжкості в лікарню швидкої допомоги м. Кишинева, де їх вранці відвідали консули посольства України", - сказано в повідомленні.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram