ГоловнаСуспільствоПодії

Мешканець Новгородського залишився без пальців після підриву на вибуховому пристрої

Селище знаходиться на лінії розмежування

Мешканець Новгородського залишився без пальців після підриву на вибуховому пристрої
архивное фото
Фото: facebook.com/ato.news

Мешканець Новгородського залишився без пальців в результаті підриву на вибуховому пристрої, знайденому на вулиці селища.

Як повідомляє прес-служба донецької поліції, 47-річний селянин проживає один в приватному будинку. У цей день сусіди бачили його на вулиці за господарськими роботами.

У якусь мить стався вибух, в результаті якого чоловік отримав поранення. В результаті вибуху чоловікові відірвало кілька пальців на руці.

Потерпілого доставили в міську лікарню Торецька (Дзержинська), на цю мить його прооперували. Попередньо відомо, що в результаті вибуху чоловікові відірвало кілька пальців на руці.

Поліція зазначає, що від початку 2015 рокудо сьогодні в результаті підривів на розтяжках, мінах і інших невідомих вибухових пристроях у Донецькій області загинули 30 мирних жителів. З них 4 дитини, 9 жінок і 17 чоловіків. Поранено 77 людей (5 дітей, 30 жінок і 42 чоловіки).

Таким чином, усього постраждало 107 осіб. З них 40 осіб - підірвалися на розтяжках. 8 разів на міну наїжджав трактор під час виконання сільгоспробіт.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram