ГоловнаСуспільствоПодії

У Києві впіймали дев'ятьох кримінальних авторитетів під час "сходки" в кафе

Затримано Георгі Лобжанідзе - одного з найбільш впливових злодіїв у законі.

У Києві впіймали дев'ятьох кримінальних авторитетів під час "сходки" в кафе

У Києві на Оболоні поліцейські затримали групу кримінальних авторитетів під час "сходки" в одному з кафе.

Як повідомляє прес-служба столичного управління Нацполіції, у кафе на вулиці Героїв Сталінграда затримали 8 кримінальних авторитетів і одного "злодія в законі" на прізвисько Куцу.

"Усі "кримінальні авторитети" - уродженці Донбасу, а Куцу - громадянин іншої держави. Під час "сходки" головним питанням було обговорення "результатів" злочинної діяльності, а також перерозподіл сфер впливу на території Одеської області, міст Одеса, Горлівка і Бахмут", - сказано в повідомленні

Шестеро фігурантів у минулому неодноразово притягувалися до кримінальної відповідальності, в тому числі за вбивство, бандитизм, завдання тяжких тілесних ушкоджень, злочини, пов'язані з незаконним обігом наркотиків, грабунок, розбої та викрадення машин.

Справжнє прізвище Куцу - Георгі Лобжанідзе, він з Грузії, повідомляє видання "Обозреватель". Затримання проводили оперативники управління карного розшуку Києва ввечері у вівторок. У столиці Куцу спробував провести зірвалася у Дніпропетровську. Разом з Куцу зловили кримінальних авторитетів з прізвиськами "Мозг", "Геша Сіверський" та інших. Повідомляється, що Куцу є одним з найбільш впливових злодіїв у законі, які постійно проживають в Україні.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram