ГоловнаСуспільствоЖиття

У Києві під час акції "Безсмертний полк" сталася бійка

"Вітренківець" Марченко записує те, що відбувається, на камеру з логотипом російського "Анна Ньюз"

До учасників акції "Безсмертний полк" у Києві долучилися прихильники Наталії Вітренко і корогвоносці (проросійська релігійно-політична організація).

Про це повідомляє кореспондент LB.ua з місця подій.

Учасники маршу підійшли до Парку Слави, де почали відтісняти поліцейських. Відбулася невелика сутичка з правоохоронцями, під час якої прихильники Вітренко розпилили сльозогінний газ. Згодом відбулася бійка, але, на щастя, обійшлося без постраждалих - в учасників акції було зламано лише кілька парасоль. Поліцейським вдалося розвести сторони конфлікту.

Тим часом, серед прихильників Вітренко був Володимир Марченко, який записував те, що відбувається, на відеокамеру з логотипом російського пропагандистського телеканалу "Анна Ньюз".

Фото: Олександр Рудоманов

Також підійшли екс-нардеп від "Партії регіонів" Нестор Шуфрич і депутат від "Опозиційного блоку" Вадим Новинський. Спочатку їм заблокували вхід у парк, але згодом їм вдалося приєднатися до учасників акції.

Люди пройшли в Парк Слави, де покладають квіти загиблим воїнам.

Нагадаємо, сьогодні у Києві кілька сотень людей вийшли на акцію "Безсмертний полк", яка проводиться по всій Росії, а також широко пропагується серед сепаратистів. Мітингувальників охороняють поліцейські, щоб не допустити сутичок з представниками націоналістичних сил.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram