ГоловнаСуспільствоЖиття

Поліція оголосила в розшук двох підозрюваних у вбивстві Тараса Познякова

Розшукувані можуть переховуватися в зоні АТО

Поліція оголосила в розшук двох підозрюваних у вбивстві Тараса Познякова
Тарас Позняков

Поліція Київської області розшукує двох підозрюваних у вбивстві 25-річного львів'янина Тараса Познякова, який виїхав зі Львова до Києва, взявши попутників, і зник 4 квітня.

Про це інформує відділ комунікації ГУ НП у Київській області.

"Під час розслідування кримінального провадження, відкритого за п.6 ч.2 ст.115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України за фактом безвісти зниклого жителя Львова 25-річного Тараса Позняков, правоохоронці встановили двох підозрюваних. Ними виявилися 36-річний Дмитро Голуб, житель Чернівців, і 25-річний Луан Кінгісепп, громадянин Росії, яких оголошено в державний розшук", - йдеться в повідомленні.

Дмитро Голуб
Фото: ГУНП у Київській області
Дмитро Голуб

Встановлено, що 4 квітня Тарас Позняков на власному авто "Ауді А-6" виїхав зі Львова до столиці. Дорогою погодився підвезти до Києва двох осіб, які назвалися учасниками АТО, але в місто він не доїхав і зник разом зі своїм автомобілем. Наразі його місцезнаходження невідоме.

Луан Кінгісепп
Фото: ГУНП у Київській області
Луан Кінгісепп

"Під час проведення оперативно-розшукових заходів працівники міліції встановили, що до скоєння умисного вбивства з метою заволодіння автомобілем "Ауді А-6" можуть бути причетні Голуб Дмитро Вікторович, 18.11.1979 року народження, позивний "Тоф", уродженець Російської Федерації, житель м. Чернівці, який перебуває в розшуку за пограбування, і Кінгісепп Луан Миколайович, 23.03.1991 року народження, позивний "Лука", уродженець і громадянин РФ, житель м. Макіївка Донецької області", - сказано в повідомленні.

Розшукувані особи можуть переховуватися в зоні АТО, зазначають у поліції. Вони добре володіють вогнепальною і холодною зброєю, навичками рукопашного бою, можуть бути озброєними і небезпечними.

Нагадаємо, голова Закарпатської обласної державної адміністрації Геннадій Москаль заявив, що підозрювані в зникненні львів'янина Тараса Познякова - представники "Правого сектору". Вони входили в «спецпідрозділ» «Сонечко», яке брало участь у стрілянині в Мукачевому 11 липня минулого року.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram