ГоловнаСуспільствоВійна

Троє військових отримали поранення, підірвавшись під Волновахою

Загиблих серед українських військовослужбовців немає

Троє військових отримали поранення, підірвавшись під Волновахою
Фото: www.facebook.com/Ден Розенков

Троє українських військових отримали поранення в зоні проведення АТО на Донбасі за минулу добу. Про це повідомив спікер адміністрації президента України з питань АТО Андрій Лисенко на брифінгу в Києві, пише "Інтерфакс-Україна".

"За минулу добу внаслідок бойових дій загиблих серед українських військовослужбовців немає, але, на жаль, троє отримали поранення", - сказав він.

Лисенко зазначив, що вони підірвалися на невідомому вибуховому пристрої поблизу селища Бахчовик Волноваського району.

"Після надання медичної допомоги військовослужбовці повернулися до свого підрозділу", - повідомив спікер АП.

Також, за його словами, на Луганському напрямку минулої доби спостерігалося затишшя - не зафіксовано жодної ворожої провокації.

На Донецькому напрямку, за його словами, тривають бойові дії низької інтенсивності.

"Ворог, як і раніше, провокує українських військових на відкриття вогню у відповідь біля Авдіївки, обстрілюючи їхні позиції з гранатометів і стрілецької зброї. Інші епізоди порушення тиші ворогом зафіксовані в районі Світлодарського водосховища і донецького аеропорту", - поінформував Лисенко.

На Маріупольському напрямку, за його словами, ситуація трохи стабілізувалася.

"Супротивник не застосовував важкого озброєння. Короткочасні ворожі провокації відбулися в Гранітному, Гнутовому та Широкиному", - повідомив Лисенко.

Нагадаємо, помічник генерального секретаря ООН із політичних питань Тайє-Брук Зеріхун заявив, що на Донбасі з початку конфлікту постраждали понад 30 тисяч осіб, із них більш ніж 9 тисяч загинули.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram