ГоловнаСуспільствоВійна

Бойовики 6 разів обстріляли позиції військових на Донбасі

Обстріли поновилися з настанням сутінків

Бойовики 6 разів обстріляли позиції військових на Донбасі
Фото: Макс Левин

Оголошений на час травневих свят режим тиші в зоні проведення антитерористичної операції на Донбасі тривав недовго - вчора з настанням сутінків бойовики знову активізувалися.

Про це повідомляє прес-центр АТО у Фейсбуці.

У районі Зайцевого, Луганського та Авдіївки на Донецькому напрямку бойовики обстрілювали опорні пункти сил АТО зі стрілецької зброї і гранатометів різних систем. Позиції військових неподалік Авдіївки, крім того, обстріляли з озброєння БМП.

На Маріупольському напрямку противник вів вогонь з гранатометів і стрілецької зброї у районі Гнутового. Тут також зафіксували ворожого снайпера.

Загалом за минулу добу терористи шість разів порушили домовленості про повне припинення вогню. Також двічі на повітряному просторі Донбасу помітили безпілотник бойовиків.

Уже сьогодні, 4 травня, було зафіксовано обстріли позицій військових зі стрілецької зброї і гранатометів поблизу Новотроїцького та Луганського.

Нагадаємо, 1 травня бойовики шість разів порушили перемир'я, 2 травня - п'ять. У районі Вуглегірського водосховища було поранено одного українського військового, який потрапив під один із нечисленних обстрілів.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram