ГоловнаСуспільствоВійна

Штаб АТО нарахував 29 обстрілів за добу

Стріляли біля Мар'їнки, Авдіївки і поблизу Горлівки та Маріуполя.

Штаб АТО нарахував 29 обстрілів за добу
Фото: facebook.com/ato.news

Протягом минулої доби бойовики незаконних збройних формувань 29 разів обстріляли позиції сил АТО. При цьому 20 обстрілів зафіксовано з 18:00 середи і до півночі.

Як повідомляє прес-центр АТО, бойовики кілька разів відкривали вогонь по військових поблизу Мар'їнки з 120-міліметрових і 82-міліметрових мінометів, гранатометів і стрілецької зброї. Там також працював ворожий снайпер. У районі Авдіївки противник вів вогонь по укріпленнях військових із мінометів калібру 82 мм.

Опорні пункти сил АТО на підступах до Луганського та Зайцевого на Горлівсько-Світлодарській дузі бойовики обстріляли з великокаліберних кулеметів і автоматичних станкових гранатометів.

На Маріупольському напрямку під вогнем противника опинилися позиції українських захисників у районі Широкиного і Новотроїцького. Там бойовики також застосовували міномети калібру 82 мм.

У Луганській області було відносно спокійно, проте вже після опівночі поблизу Щастя противник стріляв з гранатометів і стрілецької зброї. Крім того, позиції військових у районі Новотроїцького обстріляли з мінометів калібру 120 мм.

Нагадаємо, у вівторок на Донбасі отримали поранення п'ятеро військовослужбовців.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram