ГоловнаСуспільствоЖиття

Як вибрати бойлер Новости компаний

Інтернет-магазин "Горвоздух" дає рекомендації для вибору бойлера й іншої кліматичної техніки.

Як вибрати бойлер

На жаль, комунальні послуги, точнісінько як і погодні умови, доволі непередбачувані. Дуже часто, і в холодну, і в теплу пору року, ми стикаємося з вкрай неприємною звісткою на дверях свого під'їзду про те, що гарячу воду в будинку відключено. І якщо влітку ще якось можна обійтися без гарячої води, а маючи за мету загартуватися - приймати холодний душ, то взимку цей номер не пройде. Тому годі залежати від примх комунальних служб, пора задуматися про придбання бойлера.

Встановивши вдома бойлер, вам більше не доведеться переживати, як прийняти душ вам і вашій родині, якщо у вас немає гарячої води. Нагрівати на газовій плиті величезні каструлі води - це не варіант. Це не тільки вкрай незручно, а й також дуже дорого, оскільки всі ми знаємо, що тарифи на газ нині зовсім немаленькі. А ось бойлер вас врятує від необхідності оплачувати величезні рахунки, а також від загрози респіраторних захворювань, якщо ви раптом вирішите все-таки приймати холодний душ і взимку, і влітку.

Сьогодні на бойлери перейшла величезна кількість споживачів, які вкрай раді цьому своєму рішенню. Та й асортимент цього незамінного пристрою нині дозволяє підібрати варіант, який підходить вам і за своїми характеристиками, і, звичайно ж, за своєю вартістю.

Вибирати бойлер слід, спираючись на те, скільки людей проживає на території вашої житлоплощі. Наприклад, якщо ваша сім'я складається з 2-4 осіб, то вам цілком вистачить моделі, розрахованої на 50 або 80 літрів води. Такий бойлер матиме досить доступну вартість, та й у процесі експлуатації вам буде зручно, - він буде швидше нагріватися, а також не надто «накручуватиме» електрику через свою середню потужність. Розганятися в цьому питанні не слід, думаючи, що краще вже вибрати модель з великим об'ємом. Наприклад, той самий пристрій на 120 літрів вам обійдеться набагато дорожче. Тим часом матиме велику потужність, що позначиться і на ваших рахунках за електрику.

Пам'ятайте, що від мікроклімату у вашому домі залежить безпосередньо ваш настрій, а також, як наслідок, і продуктивність вашої праці! Тому купуючи кліматичну техніку - кондиціонери, бойлери, обігрівачі, ви забезпечуєте себе і свою сім'ю повноцінним комфортом. Живіть у теплі та затишку, нехай ваш будинок буде вашою фортецею.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram