ГоловнаСуспільствоПодії

В Одеській області під час пожежі загинули шестеро дітей (оновлено)

Загинули діти віком від 4 місяців до 10 років

В Одеській області під час пожежі загинули шестеро дітей (оновлено)
Фото: http://dumskaya.net/

У селі Шабо Білгород-Дністровського району Одеської області в результаті пожежі в приватному житловому будинку загинули шестеро дітей віком від 4 місяців до 10 років.

Про це повідомляє перший заступник голови Одеської обладміністрації Володимир Жмак у Фейсбуці.

"Жахлива трагедія в с. Шабо Білгород-Дністровського району. О 04:30 виникла пожежа в приватному будинку, де проживала сім'я із шістьма дітьми від 4 місяців до 10 років. О 6:05 пожежу ліквідували. Під час розбору завалів виявлено тіла загиблих дітей. Усіх", - написав він.

Оновлення. Видання "Думская" оприлюднило подробиці трагедії.

Після дощової погоди мати вирішила висушити взуття дітей електродуйкою, направивши її на взуття. Вона прокинулася близько 4 години ранку від шуму, диму і відблисків полум'я. Злякавшись, жінка відкрила вікно, потік повітря посилився, і полум'я охопило весь будинок - стіни кімнат були оббиті пластиком. Мати отримала опіки обличчя та рук і в шоковому стані вискочила з дому, а діти залишилися. Батько в цей час був на роботі.

Завтра в Одеській області оголошено жалобу.

Прем'єр Володимир Гройсман доручив провести всебічне розслідування обставин трагедії та забезпечити надання допомоги сім'ї загиблих, повідомляється на сайті Кабміну.

Він також висловив співчуття рідним і близьким загиблих у пожежі дітей.

Нагадаємо, вночі в неділю, 17 квітня, в Києві згорів дотла автомобіль Renault.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram