ГоловнаСуспільствоЖиття

Самопочуття Савченко погане, - адвокат

З п'ятниці Надія відмовляється від аналізів і обстежень російських лікарів

Самопочуття Савченко погане, - адвокат
Фото: EPA/UPG

Засуджена в Росії за сфабрикованим звинуваченням українка Надія Савченко почувається погано, повідомляє її адвокат Микола Полозов у Facebook.

"Стан здоров'я поганий. Звичайно, крапельниця вплинула на результати аналізів, кров стала менш в'язкою, але це паліатив. Дефіцит води в організмі на дев'ятий день сухого голодування знищує внутрішні органи Надії. Загальний стан позначається на її настрої. Емоційний фон вкрай негативний", - написав Полозов 14 квітня.

За словами адвоката, його пустили до Савченко в СІЗО після більш ніж п'яти годин очікування, тоді як її сестру Віру так і не пропустили.

"Надія дуже чекала на сьогоднішню зустріч із сестрою Вірою, після якої планувала приймати складні рішення. Боюся, що відмова начальника СІЗО допустити Віру послужить каталізатором для прийняття Надією цих рішень", - зазначив Полозов.

Адвокат повідомив, що з п'ятниці Надія Савченко відмовляється від аналізів і обстежень російських лікарів і продовжує сухе голодування.

"Зважаючи на стан здоров'я, у неї є чотири, максимум п'ять днів", - додав Полозов.

Як повідомляли 13 квітня, за словами адвоката Іллі Новікова, Савченко відмовилася від госпіталізації і порівняно з минулими вихідними їй стало краще.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram