ГоловнаСуспільствоЖиття

Депутат міськради передав меру Дніпропетровська Філатову пакет картоплі

Депутат міськради передав меру Дніпропетровська Філатову пакет картоплі
Фото: visnyk.dmr.org.ua

Депутат Дніпропетровської міської ради Сергій Суханов під час сесії міськради передав міському голові Дніпропетровська Борису Філатову пакет картоплі.

Про це повідомляє Інтерфакс-Україна.

"Нами була створена антикорупційна комісія, яка неодноразово презентувала підсумки своєї діяльності, в тому числі неефективну розтрату, простіше кажучи - злодійство, на харчуванні в школах. Я обіцяв Вам носити їжу, поки це не буде усунуто. Віддаю особисто в руки", - заявив в середу під час сесії Суханов.

Як зазначають, так депутат бореться з розкраданням бюджетних коштів на дитячому харчуванні в школах міста.

Сергій Суханов відомий як один з активістів громадської організації "Антикорупційна ініціатива", які в лютому цього року вже передали міському голові Б. Філатову набір з продуктів, ціни на які активісти вважають істотно завищеними на тендерах у січні 2016 року. У продуктовий набір увійшли хек морожений, морква, картопля, капуста, яйця курячі, крупи, цукор і т.д.

Тоді Сергій Суханов заявив, що готовий приносити продуктові набори меру, допоки він і його чиновники не перестануть красти на продуктах харчування для дітей.

"Від слів своїх не відмовлявся, у мене так у всьому: обіцяв - зробив. Хоч я і не найбагатший з депутатів, але заради того, щоб Філатов припинив обкрадати дітей, готовий його підгодовувати", - сказав депутат.

За даними активістів "Антикорупційної ініціативи", моніторинг сайту державних закупівель показав, що з грудня 2015 року по березень 2016-го на "державні закупівлі у громади Дніпропетровська вкрадено близько 11 млн грн".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram