ГоловнаСуспільствоЖиття

Поліція опублікувала фото зловмисника, який пограбував банк у Києві

Чоловік за прикметами схожий на розшукуваного за скоєння аналогічних злочинів

Поліція опублікувала фото зловмисника, який вчора, 12 квітня, пограбував банк у Києві.

Про це інформує відділ комунікації ГУ НП в Києві.

Чоловік за прикметами схожий на розшукуваного за скоєння аналогічних злочинів.

Фото: ГУНП у Київській області

"Прикмети злочинця: на вигляд 50-55 років, зріст 168-172 см, волосся сиве коротке, має лобову залисину. Під час скоєння злочинів був одягнений у спортивну балонову куртку сірого кольору з білими вставками на плечах і світло-сині джинси; або в синю матер'яну куртку зі світло-бежевим коміром, темно-сині штани; джемпер темного кольору, чорне пальто нижче пояса, з шарфом, зав'язаним на шиї; а також в пальто гірчичного кольору. При собі має сумку для ноутбука з абревіатурою "НР", переважно чорного кольору", - йдеться в повідомленні.

Фото: ГУНП у Київській області

У рамках кримінального провадження, розпочатого за ст. 187 (Розбій) Кримінального кодексу України, правоохоронці проводять оперативно-розшукові заходи, спрямовані на встановлення і затримання зловмисника.

Відзначається, що, проаналізувавши отриману інформацію, правоохоронці зробили висновок, що злочин могла зробити особа, яку розшукують останні кілька років за вчинення розбійних нападів на банківські відділення.

Фото: ГУНП у Київській області

Нагадаємо, в Києві в ніч на середу озброєний чоловік відібрав у трьох студенток мобільні телефони,, гроші і поранив водія таксі.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram