ГоловнаСуспільствоВійна

За добу бойовики 64 рази обстріляли позиції військових на Донбасі

Сили АТО відкривали вогонь у відповідь сім разів

За добу бойовики 64 рази обстріляли позиції військових на Донбасі
Фото: EPA/UPG

За минулу добу бойовики 64 рази обстріляли позиції сил антитерористичної операції на Донбасі.

Про це повідомляє прес-центр АТО в Фейсбуці.

"Незважаючи на зменшення кількості порушень режиму тиші, супротивник підтримує високу інтенсивність ведення вогню", - наголошено в повідомленні.

Також військові зафіксували 16 обстрілів із мінометів.

Використовуючи калібр 120 мм, бойовики завдали вогневих ударів по українських підрозділах у районах населених пунктів Троїцьке і Луганське, а зі зброї калібру 82 мм вели вогонь поблизу Талаківки, Широкиного, Майорська і Новоселівки. Як і раніше терористи були активні і на околиці Авдіївки, де міни обох калібрів були випущені в українських бійців у промисловій зоні.

Також по укріпленнях сил АТО в районі Бердянського бойовики застосували вогонь ствольної артилерії. Зокрема, в напрямку Саханки 35 разів стріляли зі зброї калібру 122 мм.

Використовуючи зенітні установки, гранатомети, кулемети, стрілецьку зброю і снайперів, бойовики безперервно вели вогонь по наших опорних пунктах у районах Опитного, Мар'їнки, Станиці Луганської, Павлополя, Зайцевого, Новотроїцького, Пісків, Новгородського і Верхньоторецького.

"Підрозділи АТО продовжують контролювати ситуацію, за вказаний період вони змушені були сім разів відкривати вогонь у відповідь", - ідеться в повідомленні.

Нагадаємо, в неділю бойовики 28 разів обстріляли українських військових уздовж усієї лінії розмежування.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram