ГоловнаСуспільствоПодії

У Черкаській області обстріляли і пограбували пасажирів на автодорозі

Кілька людей отримали поранення

У Черкаській області обстріляли і пограбували пасажирів на автодорозі
Фото: www.mvs.gov.ua

У Черкаській області в ніч на 7 квітня на автодорозі М 12 біля села Паланка Уманського району невідомі обстріляли два автомобілі й пограбували пасажирів, унаслідок чого декілька людей отримали поранення.

Про це в ефірі телеканалу "112 Україна" заявила представник Уманського відділу Нацполіції Леся Лисенко.

"Невідомі особи, застосувавши травматичну зброю, заволоділи майном жителів Львівської області, які рухалися на автомобілях у бік Одеси", - заявила вона.

Як з'ясували правоохоронці, два автомобілі зупинилися для заміни колеса в одному з транспортних засобів, у цей час до них під'їхав автомобіль, з якого вийшли незнайомі особи. Зробивши кілька пострілів із травматичної зброї, вони заволоділи грошима та мобільними телефонами потерпілих, після чого зникли в невідомому напрямку.

Зазначають, що троє людей, які отримали тілесні ушкодження, були доставлені до Уманської центральної лікарні. Наразі вони відбули до місця постійного проживання.

"Зараз проводять низку оперативно-розшукових заходів для встановлення цих осіб. За попередньою інформацією, особи рухалися на автомобілі марки Toyota", - додала Леся Лисенко.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram