ГоловнаСуспільствоЖиття

Комунальникам не дають демонтувати вивіску кафе "Каратель" у Будинку профспілок

На місце інциденту викликали поліцію

Комунальникам не дають демонтувати вивіску кафе "Каратель" у Будинку профспілок

Комунальні працівники Києва прибули до Будинку профспілок на Майдані Незалежності, щоб демонтувати вивіску кафе "Каратель", згідно з розпорядженням столичної влади.

Про це повідомив радник мера Києва з питань благоустрою, депутат Дмитро Білоцерківець у Фейсбуці.

Комунальники спробували захистити парканом територію Будинку профспілок, але їм перешкодили представники власника закладу.

"Вранці комунальні служби виїхали до Будинку профспілок, щоб виконати вимогу, яку висунули профспілкам, а саме - захистити територію аварійної будівлі, яка також є символічною і для киян, і для українців загалом. На жаль, комунальники наразилися на спротив, почали ламати паркан представники Івана Балабана. Викликали поліцію", - написав Білоцерківець.

За його словами, опір чинять ті самі люди, які вчора намагалися захопити готель "Либідь". За інформацією ЗМІ, власником приміщення, яке орендують під кафе "Каратель", є колишній кандидат у народні депутати, президент Федерації греко-римської боротьби Іван Балабан.

Фото: Дмитро Білоцерківець / Facebook

Нагадаємо, вперше скандал навколо відкриття ресторану на першому поверсі будівлі Будинку профспілок розгорівся в листопаді 2015 року. Кілька політиків скористалися ситуацією, щоб попіаритися напередодні місцевих виборів. У результаті комунальники демонтували вивіску ресторану L'Kafa.

Згодом кафе знову запрацювало, але вже під назвою "Кафе на Майдані". Вивіску цього закладу демонтували наприкінці березня.

Напередодні в Будинку профспілок запрацювало кафе "Каратель".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram