ГоловнаСуспільствоПодії

У Маріуполі в ДТП за участю маршрутки й автобуса постраждали 8 осіб

Усі постраждалі - пасажири маршрутки

у Маріуполі Донецької області маршрутне таксі зіткнулося з тролейбусом, у результаті аварії постраждали вісім осіб.

Про це повідомляє місцевий сайт 0629.

ДТП сталося на пр. Миру за участю автобуса "Богдан" і тролейбуса. Як повідомили в дорожній поліції, "Богдан" здійснював маневр з обгону тролейбуса, однак не дотримувався інтервалу і не врахував дорожньої обстановки. В результаті сталося зіткнення.

"Як розповіли медики, серед постраждалих дві вагітні жінки 29 і 30 років. Одну з них госпіталізували в гінекологічне відділення міськлікарні №3, іншу - в перинатальний центр пологового будинку №1. Обидві перебували в стані нервового шоку. Дітей серед постраждалих немає, літніх людей теж. Найстаршому потерпілому 54 роки. Більшість пасажирів отримали травми голови і обличчя, а також удари і вивихи кінцівок", - повідомляє видання.

Фото: 0629.com.ua

Як пояснив водій маршрутки 1984 р.н., він рухався по проспекту в бік Лівобережжя. У момент, коли він вирішив перебудуватися в лівий ряд, щоб зробити поворот, зверху над'їхала інша маршрутка.

"Я встиг її пропустити, а ось з тролейбусом розминутися не вдалося", - розповів водій.

За даними очевидців, за кермом тролейбуса перебував стажист. У результаті ДТП у тролейбуса розбите скло, у маршрутки - передня частина. Всі постраждалі - пасажири маршрутки.

Фото: 0629.com.ua

Близько 9:40 маршрутку за допомогою евакуатора забрали на штрафмайданчик.

Фото: 0629.com.ua

Нагадаємо, 27 березня в Полтавській області внаслідок ДТП 8 людей загинули, ще 4 травмовані.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram