ГоловнаСуспільствоВійна

Штаб АТО нарахував 18 обстрілів з опівночі

В Авдіївці тривають бої.

Штаб АТО нарахував 18 обстрілів з опівночі
Фото: facebook.com/ato.news

Упродовж четверга російсько-терористичні війська дещо збільшили свою активність на Донбасі. Бойовики 18 разів відкривали вогонь по українських позиціях.

Найбільше обстрілів було на Донецькому напрямку. У районах шахти Бутівка, Опитного, Майорська і Зайцевого ворог використовував гранатомети і стрілецьку зброю. По опорних пунктах сил АТО біля Луганського супротивник відкрив вогонь із мінометів калібру 120 і випустив при цьому 15 мін. А по захисниках Авдіївки проросійські найманці відкривали вогонь із мінометів, гранатометів і стрілецької зброї.

Біля Ясинуватської розв'язки бойовики не пропустили представників ОБСЄ, що їхали з інспекцією. На думку штабу АТО, це свідчить про те, що тут у бойовиків є озброєння великого калібру.

На Маріупольському напрямку поблизу Мар'їнки супротивник шість разів використовував гранатомети і стрілецьку зброю. Тут також працював ворожий снайпер.

Упродовж дня вогонь у відповідь військові не відкривали.

Нагадаємо, в останні дні тривають бої в промзоні Авдіївки. Сепаратисти намагаються повернути контроль над втраченими тут позиціями, які дозволяють силам АТО тримати під вогневим контролем трасу Донецьк-Горлівка.

За минулу добу в зоні АТО отримали поранення шестеро військових.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram