ГоловнаСуспільствоВійна

Киянин отримав 4 роки в'язниці за привласнення 170 тис. гривень для бійців АТО

За допомогою дубліката SIM-карток шахрай переказував кошти на особистий рахунок

Киянин отримав 4 роки в'язниці за привласнення 170 тис. гривень для бійців АТО
Фото: segodnya.ua

Суд засудив чоловіка до чотирьох років в'язниці за шахрайство та привласнення 170 тис. гривень, призначених для лікування поранених бійців антитерористичної операції.

Про це повідомляє офіційний сайт столичної прокуратури.

"Суд підтримав позицію Київської місцевої прокуратури №3 і засудив до реального позбавлення волі 32-річного зловмисника, який привласнив із банківських рахунків понад 170 тис. гривень, які зібрали на лікування поранених бійців АТО", - йдеться в повідомленні.

Наприкінці лютого 2015 року чоловік незаконно отримав дублікати SIM-карток і, використовуючи банківський термінал і коди, які надходили на телефон, безперешкодно переказав кошти з карток бійців на свій рахунок.

Чоловіка визнали винуватим у шахрайстві згідно ч. 3 ст. 190 Кримінального кодексу.

Нагадаємо, в листопаді 2015 року в Києві затримали шахрайку, яка вкрала гроші на лікування учасника Революції гідності. Оформивши дублікат сім-картки цієї людини і використовуючи паролі, які надходили на номер, жінка переказала з платіжної картки жертви близько 60 тис. гривень на особистий рахунок. Під час досудового розслідування шахрайка відшкодувала заподіяну шкоду.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram