ГоловнаСуспільствоПодії

У Києві на проспекті Науки в масштабній аварії постраждали двоє людей

Крім медиків, працювали рятувальники Державної служби з надзвичайних ситуацій.

У понеділок ввечері в Києві на проспекті Науки в ДТП за участю двох автомобілів і автобуса постраждали двоє людей, повідомляє кореспондент LB.ua.

За попередніми даними, водій автомобіля Mazda, рухаючись у напрямку автовокзалу, на естакаді не впорався з керуванням і протаранив у задню частину позашляховик Nissan. Удар був такої сили, що позашляховик відкинуло в маршрутний автобус. Газовий балон, що розміщувався в Nissan, вилетів із багажника і полетів приблизно на тридцять метрів. На місце події прибули медики "швидкої допомоги" і рятувальники Державної служби з надзвичайних ситуацій. З важкими травмами були госпіталізовані водії Nissan і Mazda. Водій і пасажири автобуса не постраждали.

Очевидці кажуть, що на цій ділянці дороги величезні ями в дорожньому покритті. Можливо, водій Nissan почав пригальмовувати перед вибоїнами в асфальті, що стало несподіванкою для водія Mazda.

Відзначимо, що на цій ділянці дороги швидкість обмежена 40 км/год, про що попереджає дорожній знак. Обставини події з'ясовує слідча група.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram