ГоловнаСуспільствоЖиття

В окупованому Сімферополі "відсвяткували" анексію з "Любе" і Чичеріною

На площі Леніна показали відеозвернення Володимира Путіна, записане нібито з місця будівництва Керченського моста

В окупованому Сімферополі "відсвяткували" анексію з "Любе" і Чичеріною
Фото: hromadske.tv

В окупованому Росією Сімферополі близько тисячі людей вийшли на площу Леніна "відсвяткувати" другу річницю анексії півострова, повідомляє Громадське.

Як повідомляють, на сцені виступили група "Любе", Юлія Чичеріна, актор Михайло Пореченков і інші представники російської культури.

Зі сцени звучали гасла "Крим, Росія, назавжди". Також жителям міста показали відеозвернення президента Росії Володимира Путіна, яке, здавалося, було записано з місця будівництва Керченського моста.

"Друзі, дозвольте мені висловити своє захоплення вашою мужністю, вашою силою, вашої стабільністю для вашого історичного вибору. Незалежно від того, наскільки сильні наші вороги, Крим був і буде наш", - звернувся до сімферопольців актор Пореченков.

Нагадаємо, 18 березня президент Росії Володимир Путін із вертольота оглянув будівельний майданчик на Тузлі, де триває спорудження моста в окупований Крим. Пізніше на нараді з керівництвом окупаційної адміністрації півострова Путін заявив, що Росія почала етап будівельно-монтажних робіт. Згідно з планами російської влади, початок автомобільного та залізничного руху по мосту заплановано на 18 грудня 2018 року.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram