ГоловнаСуспільствоПодії

У Чернігові стався вибух в автопарку

Згоріла покрівля будівлі, обладнання для ремонту та п'ять автомобілів

Ввечері 5 березня в Чернігові на території автобусного парку стався вибух на території автопарку.

Про це повідомляє місцевий сайт 0462.ua, а також користувачі в соціальних мережах

Вибух стався близько 19:30 на території автопарку фірми "Таксосервіс", яка обслуговує низку автобусних маршрутів у Чернігові.

Попередня причина вибуху - необережність під час проведення зварювальних робіт, унаслідок чого вибухнули балони з газом.

Фото: 0462.ua

Як повідомляє прес-служба ДСНС, до гасіння пожежі було залучено 45 осіб особового складу та 10 пожежно-рятувальних автомобілів.

"Оперативними діями пожежу о 19:44 було локалізовано, а о 21:05 остаточно ліквідовано. Пожежники не допустили поширення вогню на вісім автомобілів", - наголошено в повідомленні.

Вогнем знищено перекриття, покрівлю будівлі на площі 640 кв. м, обладнання для ремонту та п'ять автомобілів, ще два автомобілі пошкоджено.

"Імовірно, причиною пожежі стало порушення технологічного регламенту при проведенні ремонтних робіт, у результаті чого 30-річний чоловік отримав 40% термічних опіків тіла верхніх і нижніх кінцівок, обличчя та був доставлений у відділення інтенсивної терапії Чернігівської обласної лікарні. Його стан медики оцінюють, як стабільний", - повідомили в ДСНС.

Нагадаємо, 26 лютого в Дніпропетровській області горів склад теплоізоляційних матеріалів.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram