ГоловнаСуспільствоВійна

За добу в АТО поранено трьох бійців

На Маріупольському напрямку військові відкривали вогонь у відповідь.

За добу в АТО поранено трьох бійців
Фото: uacrisis.org

За минулу добу в результаті бойових дій на Донбасі загиблих серед українських військовослужбовців немає, трьох бійців поранено.

Про це на брифінгу сказав представник адміністрації Президента України з питань АТО полковник Андрій Лисенко.

На Луганському напрямку вчора було спокійно.

На Донецькому напрямку, крім ранкового обстрілу з «Градів» під Красногорівкою, противник також застосував 82-міліметрові міномети в районі Опитного. Загалом провокації та прицільні обстріли бойовиків вчора тривали по всій лінії зіткнення. Найгарячіші точки - Світлодарська дуга, Горлівська агломерація, Донецький аеропорт. Противник відкривав вогонь і вдень, і потемки, але після заходу сонця кількість обстрілів і щільність вогню різко зростали. Усього на Донецькому напрямку за минулу добу зафіксовано 46 обстрілів з боку НЗФ.

На Маріупольському напрямку противник порушував режим тиші по всьому фронту. Двічі окупанти застосували 82-міліметрові міномети. Під час одного з ворожих обстрілів сили АТО відкрили вогонь у відповідь і рішуче припинили провокацію бойовиків. Усього на Маріупольському напрямку зафіксовано 11 обстрілів.

Нагадаємо, в середу в Станично-Луганському районі від снайперського пострілу загинув український військовослужбовець, який патрулював територію, ще одного бійця поранили в районі Пісків.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram