ГоловнаСуспільствоВійна

У Станично-Луганському районі снайпер бойовиків застрелив військового

За добу в зоні АТО - один загиблий і один поранений

У Станично-Луганському районі снайпер бойовиків застрелив військового
Александр Мотузяник

За минулу добу в зоні проведення антитерористичної операції на Донбасі загинув один військовослужбовець, ще один боєць отримав поранення.

Про це на брифінгу повідомив речник Адміністрації президента з питань АТО Олександр Мотузяник.

За його словами, на Луганському напрямку обстрілів із важкого озброєння не зафіксовано. Однак у Станично-Луганському районі від снайперського пострілу загинув один український військовослужбовець, який патрулював територію.

На Донецькому напрямку найскладніша ситуація - в районі Донецького аеропорту. Одного українського бійця поранено в районі Пісків.

Мотузяник також підтвердив, що сьогодні вранці бойовики обстріляли сили АТО з "Градів".

"Сьогодні вранці, ще до світанку противник грубо порушив Мінські угоди на Донецькому напрямку, відкривши вогонь з двох установок "Град". Усього було випущено близько 20 снарядів. За попередніми даними, жертв і руйнувань немає", - повідомив він.

На думку керівництва АТО, так бойовики хочуть "вислужитися перед своїм російським керівництвом" напередодні "нормандських" переговорів у Парижі.

Також повідомляють про загострення ситуації на Маріупольському напрямку. Противник активно використовує міномети і бронетехніку. Сили АТО змушені постійно відкривати вогонь у відповідь. Найскладніша ситуація в районі Мар'їнки і Докучаєвська, а також на ділянці Талаканівка-Широкине.

Нагадаємо, за добу бойовики 62 рази обстріляли позиції сил АТО на Донбасі.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram