ГоловнаСуспільствоВійна

Бойовики застосували "Град" проти сил АТО на Донбасі

У вівторок зафіксували 60 обстрілів.

Бойовики застосували "Град" проти сил АТО на Донбасі
Архив
Фото: mil.gov.ua

Протягом вівторка, 16 лютого, бойовики на Донбасі 60 разів відкривали вогонь по позиціях військових. Окрім гранатометів і мінометів, цієї ночі окупанти застосували реактивні системи залпового вогню.

Про це повідомляє штаб АТО.

Зокрема з боку Старомихайлівки по опорних пунктах сил АТО в Первомайському і Невельському противник вів вогонь з БМ-21 "Град".

Під мінометний обстріл бойовиків потрапили позиції військових у Пісках, Красногорівці, Широкиному, Лебединському, а також у Чермалику та Водяному.

Обстріли опорних пунктів сил АТО з гранатометів і стрілецької зброї зафіксовано в Опитному, Мар'їнці, Луганському, Новгородському, Зайцевому, Троїцькому та Новоселівці. Крім того, по українських укріпленнях в Опитному ворог застосував протитанкову керовану ракету.

Неспокійно було і на Луганському напрямку, де опорні пункти сил АТО неподалік Кримського і Золотого були обстріляні з мінометів.

Нагадаємо, в понеділок бойовики 79 разів обстріляли сили АТО. Троє військовослужбовців загинули, ще семеро отримали поранення. За даними LB.ua, військові загинули в результаті операції диверсійно-розвідувальної групи бойовиків, які підірвали боєкомплект.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram