ГоловнаСуспільствоЖиття

Директора Красилівського агрегатного заводу заарештували за спробу підкупити прокурора

Керівник держпідприємства виявився причетним до розкрадання кріплень до Су-24

Директора Красилівського агрегатного заводу заарештували за спробу підкупити прокурора

За наполяганням військової прокуратури Західного регіону Шевченківський райсуд Львова заарештував директора держпідприємства "Красилівський агрегатний завод" Петра Королюка на два місяці з можливістю вийти під заставу в розмірі 30 млн гривень.

Про це повідомляє офіційний сайт Генеральної прокуратури. Як встановило слідство, начальник управління технічного забезпечення Військово-Повітряних сил України, командир і заступник командира однієї з військових частин спільно з Королюком і заступник начальника цеху заводу викрали 30 виробів БДЗ-УСК (балкові тримачі під крило літаків Су-24, Су-27 і Су-30МК для перенесення авіаційних бомб) зі складів військової частини з метою їхнього подальшого використання для виконання контракту з Республікою Індія вартістю 18 млн доларів.

Як раніше повідомили в ГПУ, директора заводу затримали під час спроби підкупити військового прокурора Хмельницького гарнізону.

Нагадаємо, у січні райсуд Львова заарештував заступника директора бронетанкового заводу, підозрюваного в розкраданні держкоштів.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram