ГоловнаСуспільствоЖиття

Модний тренд - друк на чохлах

Будьте креативними у своїх рішеннях.

Ви любите проявляти оригінальність завжди і в усьому? В такому разі ми хотіли б запропонувати вам абсолютно свіжу ідею - друк на чохлах. Напевно, ви вже стикалися з такими пропозиціями щодо футболок, чашок та іншого. Але друк на чохлі - це щось абсолютно нове. Адже свої телефони ми завжди тримаємо під рукою, відповідно аксесуар постійно знаходиться на очах у оточення. Так чому ж не зробити його унікальним, якщо є така чудова можливість?

Чохол - це не тільки засіб захисту телефону, але й дуже важлива складова вашого стилю. Останнім часом у покупців виникають труднощі з підбором відповідної моделі чохла. Не те, щоб вибір став меншим - зовсім ні, асортимент товарів з кожним днем тільки збільшується. Основна проблема в тому, що у кожного з нас власні вподобання і смаки, а тому всім хочеться чогось свого.

Що ж робити, якщо і ви опинилися в ситуації, коли серед великого асортименту ніщо не зачіпає ваше око?

Інтернет-магазин аксесуарів Вчехле - знайшов рішення – друк на чохлах. Подумайте тільки: тепер ви можете визначити дизайн свого аксесуара самі. Ми - в вашому повному розпорядженні і готові здійснити будь-які побажання в цій області. Вам доступно безліч варіантів, не обмежуйте себе: що більше фантазії ви проявите, то неповторнішим у результаті буде ваш аксесуар.

Наприклад, ви можете підібрати для друку свою фотографію або фотографію дорогої людини. Можна також роздрукувати на чохлі портрет улюбленої знаменитості або будь-яке інше вподобане зображення. Між іншим, такий чохол - чудова ідея для подарунка другу чи родичу з нагоди дня народження. Кому б не хотілося отримати такий презент?

Подумайте, що найбільше подобається винуватцеві урочистості, і виходячи з цього, вибирайте відповідне зображення для друку. Скажімо, якщо йому або їй подобається якийсь фільм, нехай на чохлі красується головний кіногерой. Альтернативний варіант - роздрукувати на чохлі ім'я того, кому ви збираєтеся його дарувати - сьогодні це стало вкрай модною тенденцією. А, може, вас із цією людиною пов'язують якісь важливі події, і у вас навіть залишилися фотографії з тих часів? У такому разі їй буде приємно бачити пам'ятну світлину на своєму чохлі - один тільки погляд на такий чохол підніме настрій власнику і викличе вдячність вам!

Будьте креативними у своїх рішеннях. Заявіть про себе оточенню! Друк на чохлах – чудова можливість зробити це. Тематично оформлений чохол підкреслить вашу індивідуальність і неодмінно приверне увагу оточення до вашої персони. Ви цікавитеся живописом? Нехай ваш чохол прикрасить улюблена картина. Із задоволенням слухаєте рок? Роздрукуйте на чохлі логотип улюбленої рок-групи. Нещодавно повернулися з подорожі? Тоді перетворіть чохол у яскраву листівку, що нагадує про приємну поїздку. Нехай чохол стане засобом самовираження, покажіть себе світу - це простіше, ніж здається! Наш образ, як пазл, складається з найдрібніших елементів, кожен з яких має значення. Тому не нехтуйте аксесуарами, адже саме до них привернуто найбільше уваги з боку оточення. Наявність стильного аксесуара у ваших руках завжди матиме сприятливе враження на інших людей. А що найголовніше - такий чохол буде піднімати настрій особисто вам, роблячи ваші дні приємнішими і радіснішими.

Завжди ваш - інтернет-магазин чохлів і аксесуарів — Vchehle.ua

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram