ГоловнаСуспільствоЖиття

У понеділок в Києві невеликий мокрий сніг

Удень у столиці до +4.

У понеділок в Києві невеликий мокрий сніг
Фото: motherblog.biz

У понеділок, 1 лютого, в Києві хмарно з проясненнями, вночі без опадів, уранці та вдень невеликий мокрий сніг, на дорогах місцями ожеледиця, вітер західний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі 0...-2 градуси, вдень +2...+4 градуси.

 

Про це повідомляє Гідрометеорологічний центр.

 

На заході України хмарно з проясненнями, вночі без опадів, удень невеликий мокрий сніг, вітер західний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі 0...-5 градусів, удень +1...+6 градусів.

 

У Карпатах уночі без опадів, удень і вранці опади, місцями сильні, температура повітря вночі 0...-5 градусів, удень 0...+5 градусів.

 

У Моршині вночі без опадів, удень невеликий мокрий сніг, температура повітря вночі -2...-4 градуси, вдень +1...+3 градуси.

 

У Трускавці вночі без опадів, удень невеликий мокрий сніг, температура повітря вночі -2...-4 градуси, вдень +2...+4 градуси.

 

У Сваляві вночі без опадів, уранці та вдень опади, місцями сильні, температура повітря вночі -1...-3 градуси, вдень +2...+4 градуси.

 

На півночі України хмарно з проясненнями, вночі без опадів, удень невеликий мокрий сніг, на дорогах місцями ожеледиця, вітер західний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі 0...-5 градусів, удень +1...+6 градусів.

 

У центрі України хмарно з проясненнями, вдень невеликий мокрий сніг, на дорогах місцями ожеледиця, вітер західний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі 0...-5 градусів, удень +1...+6 градусів.

 

На сході України хмарно з проясненнями, вночі та вранці невеликий мокрий сніг з дощем, вдень без опадів, на дорогах місцями ожеледиця, вітер західний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі 0...-5 градусів, удень -0...+5 градусів.

 

На півдні України хмарно з проясненнями, без істотних опадів. У Приазов'ї вночі та вранці невеликий мокрий мокрий сніг із дощем, вітер західний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі +1...-4 градуси, вдень +1...+6 градусів.

 

У Криму хмарно з проясненнями, вночі та вранці невеликий мокрий сніг із дощем, удень без опадів, вітер західний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі +1...-4 градуси, вдень +4...+9 градусів.

 

У Ялті вночі та вранці невеликий мокрий сніг із дощем, удень без опадів, температура вночі +2...+4 градуси, вдень +6...+8 градусів.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram