ГоловнаСуспільствоПодії

У Києві жінка-водій вкусила і скоїла наїзд на поліцейського

Жінку госпіталізували з діагнозом "гостра реакція на стрес"

У Києві жінка-водій вкусила і скоїла наїзд на поліцейського
Фото: mvs.gov.ua

У Києві біля станції метро "Дружба народів" патрульні затримали жінку-водія, яка скоїла наїзд на поліцейського.

Про це повідомляє прес-службі Нацполіції у Фейсбуці.

"Увагу патрульних привернув автомобіль, припаркований на смузі для руху громадського транспорту. Інспектор підійшов до водія, щоб зробити зауваження і перевірити документи. На що жінка-водій відреагувала жорсткою відмовою і скоїла наїзд на поліцейського - провезла його кілька метрів на капоті Hyundai Getz. Патрульний зіскочив з авто, проте отримав травми", - йдеться в повідомленні.

Зазначають, що поліцейського ушпиталили з незначними травмами.

Жінку довелося наздоганяти - патрульним удалося заблокувати її автомобіль на вулиці Бастіонній. Вийшовши з машини, вона спробувала втекти, ніяк не могла заспокоїтися і нецензурно висловлювалася, а при спробі закувати її в наручники - вкусила патрульного за руку. Після цього вона викликала собі "швидку", посилаючись на "погане самопочуття". Жінку госпіталізували з попереднім діагнозом "гостра реакція на стрес". Однак це не допоможе уникнути їй покарання, наголосили в поліції.

Нагадаємо, 29 грудня столичним поліцейським довелося відкрити вогонь по колесах автомобіля, водій якого збила людину і намагалася втекти.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram