ГоловнаСуспільствоВійна

Силовики провели зачистку Попасної

Під час масштабної спецоперації вдалося виявити п'ятьох імовірних бойовиків

Силовики провели зачистку Попасної
Фото: sbu.gov.ua

Українські силовики провели масштабну спецоперацію у Попасній (Луганської області) для попередження диверсій і виявлення бойовиків.

Як повідомляє прес-служба СБУ, силовики одержали інформацію про плани "ДНР" і "ЛНР" вчинити напередодні старого Нового року низку терактів проти підрозділів сил АТО, дислокованих у Попасній. Тому було прийнято рішення провести зачистку, схожу на ті, що раніше проводилися в інших населених пунктах на Донбасі - у Красногорівці, Авдіївці, проблемних селах Артемівського району.

Під час спецоперації силовики поспілкувалися майже з 500 жителями міста, 60 із них направили на поглиблену перевірку, за результатами якої затримано п'ятьох осіб. Вони підозрюються у причетності до незаконних збройних формувань. Також вдалося знайти схованку із 11 тротиловими шашками, двома протитанковими гранатометами, трьома ручними гранатами з запалами, двома протипіхотними мінами.

Нагадаємо, що за минулу добу ситуація на Донбасі різко загострилася. Було зафіксовано 70 випадків порушення умов незастосування зброї у зоні проведення АТО.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram