ГоловнаСуспільствоПодії

У Києві чоловік прострелив ногу викрадачеві свого автомобіля

19-річного порушника затримали і доправили в лікарню

У Києві чоловік вистрілив у ногу 19-річному хлопцю, який намагався викрасти його автомобіль.

Про це повідомляє офіційний сайт столичного управління Національної поліції.

"До чергової частини надійшло звернення від 25-річного киянина, який повідомив, що він разом з охороною житлового комплексу затримав викрадача його автомобіля. Чекає поліцію", - йдеться в повідомленні.

Як пояснив потерпілий, ввечері він разом з дружиною вирішили поїхати в гості у власному автомобілі. Вийшовши на вулицю, він посадив дружину на заднє сидіння, завів автомобіль і пішов викидати сміття. Почувши крик дружини, він одразу побіг до автомобіля, за кермом якого вже сидів невідомий чоловік, який спробував сховатися. Власник машини дістав пристрій для відстрілу гумових набоїв і кілька разів вистрілив у бік злодія. Однією з куль він його поранив у ногу.

Фото: kyiv.npu.gov.ua

Охорона житлового комплексу передала затриманого поліції.

На місці події також перебувала швидка допомога, лікар якої поставив 19-річному викрадачеві машини діагноз: поранення лівого стегна з травматичної зброї і наркотичне сп'яніння. Зараз він перебуває на стаціонарному лікуванні, де з ним працює лікар-психіатр.

Інформацію про подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст. 289 Кримінального кодексу (Незаконне заволодіння транспортним засобом).

Фото: kyiv.npu.gov.ua

Нагадаємо, в селі Димитрове Броварського району чоловік з мисливської зброї вистрілив у групу дітей, які підривали петарди.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram