ГоловнаСуспільствоПодії

Українець перевозив велику суму грошей на непідконтрольну територію, прикріпивши їх на тілі

Це вже другий подібний випадок з початку року на контрольному пункті "Зайцеве"

Українець перевозив велику суму грошей на непідконтрольну територію, прикріпивши їх на тілі
Фото: inforesist.org

Правоохоронці припинили спробу ввезення на непідконтрольну територію великої суми грошей через лінію розмежування в районі проведення АТО. Про це повідомляє відділ з питань взаємодії зі ЗМІ адміністрації Державної прикордонної служби України, інформує "Інтерфакс-Україна".

У неділю вранці кошти виявили під час заходів перевірки на контрольному пункті в'їзду-виїзду "Зайцеве" прикордонники Краматорського загону та працівники митниці. Перемістити 10 тис. євро, $ 5 тис. і 50 тис. рублів планував українець, який їхав за кермом автомобіля "Пежо". Пакети з валютою людина 1967 народження прикріпила у себе на тілі.

Крім цього, в суботу в цьому ж пункті пропуску прикордонники виявили майже 280 тис. грн і 84 банківські картки, які були приховані в сумці і конструктивних особливостях іншого авто. Українець намагався вивезти кошти також на неконтрольовану територію.

Нагадаємо, на початку січня прикордонники спільно зі співробітниками фіскальної служби на контрольному пункті в'їзду-виїзду "Мар'їнка" зупинили трьох громадян України, які намагалися перемістити на неконтрольовану територію значну кількість валюти.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram