ГоловнаСуспільствоВійна

Військова контррозвідка під Донецьком виявила схованку з боєприпасами

Схрон належав диверсійній розвідгрупі російських найманців

Військова контррозвідка під Донецьком виявила схованку з боєприпасами
Фото: Пресс-центр штаба АТО

У населеному пункту Бугас Волноваського району Донецької області представники військової контррозвідки та відділення Військової служби правопорядку військової комендатури м. Маріуполь виявили схрон з боєприпасами.

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО в Фейсбуці.

У ході оперативно-пошукових дій у лісосмузі поблизу Бургасу було виявлено гранатомет РПГ-22 і кілька снарядів до РПГ-7, ручні гранати Ф-1, РГД, РГО, запали, пристрій для установки розтяжки 2 танкових кумулятивних снаряди, сигнальні ракети, димові шашки.

Фото: Пресс-центр штаба АТО

У схованці також були граната для підствольного гранатомету ГП-25 з написом російською мовою "На згадку від розвідки 3 полку" і велика кількість набоїв розсипом калібру 12,7 мм, 5,45 мм, 7,62 мм, 9 мм, а також 9 цинку патронів калібру 5,45 мм і 7,62 мм.

Фото: Пресс-центр штаба АТО

Як наголошується, деякі особливості схрону і його особливі прикмети свідчать про те, що він належить диверсійно-розвідувальній групі російських найманців.

ПІД ДОНЕЦЬКОМ ВИЯВЛЕНО СХРОН БОЙОВИКІВВ населеному пункту Бугас, Волновахського району Донецької області, представника...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 7 січня 2016 р.

У цей час встановлюються особи, причетні до цього злочину.

Боєприпаси вилучені і будуть знищені в установленому порядку.

Нагадаємо, 2 січня, співробітники кримінальної поліції Донецької області в Костянтинівському районі затримали бойовика "ЛНР" з кличкою "Худий", який приїхав "відпочити від війни".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram