ГоловнаСуспільствоЖиття

Завтра в Києві до -5 градусів

Удень очікують невеликого снігу.

Завтра в Києві до -5 градусів
Фото: Макс Требухов

8 січня в Києві буде ясно, вночі та вранці сильний сніг, вдень невеликий сніг, на дорогах ожеледиця, хуртовина, вітер північно-західний, 7-12 м/с, вночі та вранці пориви 15-20 м/с. Температура вночі -6...-8 градусів, удень -3...-5 градусів.

Про це повідомляє Гідрометцентр.

На заході України ясно, місцями невеликий сніг, на дорогах ожеледиця, вітер південно-східний, 5-10 м/с. Температура вночі -5...-11 градусів, удень 0...-6 градусів.

У Карпатах місцями невеликий сніг, температура вночі -5...-10 градусів, вдень 0...-6 градусів.

На курортах Карпатського регіону місцями невеликий сніг. Температура: у Моршині вночі -6...-8 градусів, удень 0...-2 градуси, у Трускавці вночі -7...-9 градусів, удень -1...-3 градуси, у Сваляві вночі -6...-8 градусів, удень -2...-4 градуси.

На півночі України ясно, вночі та вранці сильний сніг, хуртовина, снігові замети, вдень невеликий сніг, на дорогах ожеледиця, вітер північно-західний, 7-12 м/с, вночі та вранці пориви 15-20 м/с. Температура вночі -5...-10 градусів, удень -1...-6 градусів.

У центрі України ясно, вночі та вранці сильний сніг, хуртовина, снігові замети, вдень сніг, в Кіровоградській області та Дніпропетровській області місцями ожеледь, налипання мокрого снігу, на дорогах ожеледиця, вітер північно-східний, 7-12 м/с, вночі та вранці пориви 15-20 м/с. Температура вночі -1...-9 градусів, удень 0...-5 градусів.

На сході України ясно, вночі сильний мокрий сніг з дощем, вдень мокрий сніг з дощем, місцями ожеледь, налипання мокрого снігу, на дорогах ожеледиця, вітер південно-східний, 7-12 м/с. Температура вночі +2...-4 градуси, вдень -3...+3 градуси.

На півдні України ясно, мокрий сніг з дощем, вночі сильний, місцями ожеледь, налипання мокрого снігу, на дорогах ожеледиця, вітер північно-західний, 7-12 м/с. Температура вночі та вдень 3...-4 градуси.

У Криму ясно, місцями дощ, вітер північно-західний, 7-12 м/с. Температура вночі та вдень +1...+6 градусів.

У Ялті місцями дощ. Температура вночі та вдень +3...+5 градусів.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram