ГоловнаСуспільствоЖиття

Заступник командира чернігівських прикордонників "погорів" на хабарі

Полковника зловили "на гарячому", коли він отримав черговий хабар

Заступник командира чернігівських прикордонників "погорів" на хабарі
Архивное фото
Фото: Анатолій Матіос

Заступника командира Чернігівського прикордонного загону спіймали "на гарячому", коли він отримав черговий хабар від підприємця за дозвіл постачати продукти харчування для потреб військовослужбовців.

Спільну операцію із затримання полковника провели співробітники СБУ, Національної поліції, військової прокуратури та підрозділу внутрішньої безпеки Державної прикордонної служби, повідомляє прес-служба СБУ.

Полковник систематично отримував "відкати" від підприємців за дозвіл постачати продукти харчування для потреб військовослужбовців, які, зокрема, перебувають у районі проведення антитерористичної операції.

Силовики затримали прикордонника відразу після отримання чергового хабара в розмірі 6500 гривень від одного з місцевих підприємців.

Відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України.

Тривають оперативно-слідчі дії для встановлення інших можливих фактів отримання хабарів полковником.

Нагадаємо, раніше співробітники Служби безпеки України (СБУ) спільно з військовою прокуратурою затримали на хабарі начальника одного з райвідділів Державної служби з надзвичайних ситуацій (ДСНС) в Івано-Франківській області. Майор вимагав гроші від свого підлеглого за переведення на іншу посаду.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram