ГоловнаСуспільствоВійна

За день бойовики здійснили близько 15 обстрілів у зоні АТО

Військові зірвали чергову провокацію сепаратистів в районі Комінтернового

За день бойовики здійснили близько 15 обстрілів у зоні АТО
Фото: Макс Левин

Кількість обстрілів з боку бойовиків в зоні проведення антитерористичної операції на Донбасі трохи зменшилася. З початку доби зафіксовано близько 15 випадків застосування зброї, в основному - в районі окупованого Донецька і Горлівки.

Про це повідомляє прес-центр АТО в Фейсбуці.

Зі стрілецької зброї, гранатометів і великокаліберних кулеметів сепаратисти намагалися спровокувати українських військових на відкриття вогню у відповідь в районі Пісків, Опитного, Авдіївки, Новгородського, Зайцевого, Майорська, Троїцького та Луганського. На підступах до Маріуполя бойовики з гранатометів прицільно били по позиціях бійців АТО біля Широкиного. Крім того, бійці АТО остаточно зірвали чергову масштабну провокацію сепаратистів у Комінтерновому", - наголошується в повідомленні.Нагадаємо, 22 грудня штаб АТО заявив, що бойовики "ДНР" зайняли селище Комінтернове, розташоване в нейтральній зоні за 23 км від Маріуполя. Спеціальна моніторингова місія ОБСЄ у вівторок спробувала потрапити в Комінтернове, щоб перевірити цю інформацію, але не змогла цього зробити через те, що в'їзди в село замінували.

Сьогодні з'явилася інформація, що бойовики частково покинули селище. Ті, що залишилися, зняли форму і будуть прикидатися місцевими жителями перед спостерігачами ОБСЄ, які мають намір потрапити в Комінтернове.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram