ГоловнаСуспільствоЖиття

МЗС застерігає українців від поїздок у Туніс

Напередодні новорічних свят зростає ризик терористичних загроз

МЗС застерігає українців від поїздок  у Туніс
Фото: Макс Требухов

Міністерство закордонних справ України (МЗС) рекомендує українцям утриматися від поїздок до Тунісу в зв'язку із зростанням терористичних загроз.

Про це повідомляє РБК-Україна, посилаючись на прес-службу відомства.

"У зв'язку із зростанням напередодні новорічних свят рівня терористичних загроз в Туніській Республіці, МЗС наполегливо рекомендує громадянам України, які перебувають на території цієї країни, проявляти підвищену пильність і обережність, утримуватися від відвідування місць масового скупчення людей, зокрема великих торгово-розважальних комплексів, культових споруд, відомих історичних пам'ятників і таке інше", - наголошується в повідомленні.

Також українцям рекомендується мати при собі документи, що посвідчують особу та підтверджують законність перебування в Тунісі, а також неухильно виконувати вимоги і вказівки представників місцевих правоохоронних органів.

Нагадаємо, після терактів у столиці Франції МЗС рекомендувало українцям утриматися від поїздок до Парижу  і регіону Іль-де-Франс. Громадян України, які перебувають у Франції, закликали бути готовими до перевірок документів.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram