ГоловнаСуспільствоЖиття

Аксьонов назвав анонімних критиків "метальниками лайна"

"Глава" Криму запропонував не шукати прихованого змісту у його заявах

 Аксьонов назвав анонімних критиків "метальниками лайна"
Фото: SovetMinistrov/Facebook

"Глава" Криму Сергій Аксьонов запропонував усім своїм анонімним критикам, у тому числі в уряді Росії, заспокоїтися і не шукати прихованого змісту в його публічних заявах.

Про це він заявив, коментуючи повідомлення ЗМІ про невдоволення Кремля керівництвом Криму, інформує "КрымИнформ".

"На мій погляд, ми позначили чітко проблему, не шукаючи крайніх і не позначаючи винуватих. Якщо хтось почувається глибоко ображеним, то, напевно, так почуваються лише ті люди, які насправді провалили програму", - сказав Аксьонов.

Він також заявив, що від "реальних" джерел з уряду РФ якихось офіційних повідомлень йому не надходило.

За словами Аксьонова, "влада" Криму "знаходиться в постійному процесі вирішення проблем півострова, не приховуючи недоліків".

Він також заявив, що не вкладав у свої слова про несвоєчасне фінансування заходів ФЦП подвійного сенсу і запропонував усім критикам в Інтернеті і соціальних мережах не шукати його.

"Сьогодні треба шукати шляхи виходу, тому підводних течій у цій заяві немає - нехай усі штатні метальники лайна заспокояться", - сказав він.

Нагадаємо, "раніше Аксьонов заявив, що Крим у 2015 році так і не отримав ні копійки з 15 млрд рублів, передбачених федеральною цільовою програмою розвитку півострова. У відповідь в уряді Росії засумнівалися у професіоналізмі та якості роботи "влади" Криму.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram