ГоловнаСуспільствоВійна

Поліція посилила контроль на блокпостах в Донецькій області напередодні свят

Організовано цілодобове чергування

Поліція посилила контроль на блокпостах в Донецькій області напередодні свят
Фото: Кузьма Джунь

Поліція Донецької області посилила контроль на блокпостах Краматорської оперативної зони у зв'язку зі збільшенням пасажиропотоку і вантажоперевезень напередодні свят.

"З метою захисту мирного населення посилено контроль на блокпостах Краматорської оперативної зони. Правоохоронці проводять ретельні перевірки автотранспорту та вантажів. Першочергові завдання - припинення протиправної діяльності, виявлення осіб, причетних до незаконних збройних формувань, вилучення нелегальної зброї і наркотичних речовин", - йдеться в повідомленні прес-служби Головного управління Національної поліції в Донецькій області.

Як наголошується, на внутрішніх блокпостах максимально збільшено кількість співробітників поліції для швидкої і якісної перевірки транспорту та документів громадян. Організовано цілодобове чергування.

Тільки за минулий місяць на блокпостах Краматорська і Слов'янська співробітники поліції затримали 46 осіб, причетних до незаконних збройних формувань, 18 осіб, які перебували в розшуку, вилучили 17 крадених мобільних телефонів, виявили 110 фактів перевезення вантажів без необхідних документів, з них 35 - перевезень металу, 8 фактів - перевезення вирубаного лісу, сказано в повідомленні

Крім того, правоохоронці задокументували 8 фактів обігу наркотичних речовин та 12 - нелегальних перевезень вогнепальної і холодної зброї.

Кілька днів тому начальник ГУ Нацполіції в Донецькій області В'ячеслав Аброськін на своїй сторінці у Facebook написав, що, крім збільшення пасажиропотоку і вантажоперевезень, в поліції не виключають диверсії напередодні свят.

Нагадаємо, в зоні АТО почав роботу пропускний пункт "Мар'їнка". Пропускна спроможність пункту становить 6 тис. осіб.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram