ГоловнаСуспільствоПодії

У Дніпропетровську випустили вісім куль у підприємницю

Від поранень у голову, груди і живіт жінка померла на місці.

У Дніпропетровську випустили вісім куль у підприємницю
Фото: mignews.com.ua

У Дніпропетровську поліція розслідує вбивство приватної підприємниці. Встановлено, що 48-річна жінка сіла за кермо власного автомобіля, коли до неї підійшли двоє невідомих у чорному одязі, які вісім разів вистрілили в неї. Від поранень у голову, груди і живіт жінка померла на місці.

Про це повідомила прес-служба ГУ Національної поліції в Дніпропетровській області.

За словами колег потерпілої, 16 грудня о 18:00 вони вийшли із супермаркету з двома пакетами з продуктами. Чоловік пішов ставити пакети в багажник, а колега потерпілої збиралася сідати на переднє пасажирське сидіння.

"У цей час до автомобіля підбігли двоє нападників, які влаштували стрілянину. Після скоєння злочину зловмисники забрали пакети і зникли з місця події. Зараз поліція проводить заходи для встановлення всіх обставин злочину та затримання зловмисників", - зазначили у відомстві.

Розпочато кримінальне провадження за ч.1 ст.115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство), що карається позбавленням волі строком від 7 до 15 років.

"Комсомольская правда" пише, що вбита - Олена Здоровець, офіс компанії якої розташований на одному з поверхів будівлі, що поруч із місцем злочину.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram