ГоловнаСуспільствоВійна

Штаб АТО спростував поранення понад 10 військових у вівторок

Загинув один боєць, ще один отримав поранення.

Штаб АТО спростував поранення понад 10 військових у вівторок
Александр Мотузяник
Фото: www.facebook.com/uacrisis

За минулу добу в результаті бойових дій на Донбасі загинув один український військовослужбовець-розвідник. Також один боєць отримав поранення в результаті вибуху розтяжки з гранатою.

Про це повідомив на брифінгу представник Адміністрації президента України з питань АТО полковник Олександр Мотузяник.

Увечері у вівторок військові повідомили LB.ua про те, що в результаті мінометного обстрілу позицій сил АТО біля Красногорівки та прилеглих селищ отримали поранення понад 10 українських бійців. У вечірньому та ранковому зведеннях штабу АТО про цей інцидент не згадувалося.

Загалом же ситуація в зоні АТО вчора була такою.

На Луганському та Маріупольському напрямках не зафіксовано жодного порушення режиму припинення вогню.

На Донецькому напрямку бойовики застосували стрілецьку зброю, великокаліберні кулемети і гранатомети в районі Пісків, Авдіївки й Опитного. Також біля Опитного бойовики двічі вистрілили із забороненого Мінськими домовленостями міномета калібру 82 міліметри.

Іншими гарячими точками були околиці Горлівки, насамперед позиції сил АТО в Новгородському та Зайцевому, і район сіл Лозове та Луганське неподалік Світлодарська.

Протягом доби бойовики здійснили лише один прицільний обстріл позицій військових, усі інші - неприцільні провокації, запевнив Мотузяник.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram