ГоловнаСуспільствоЖиття

"Жанна Фріске" опинилася в трійці найпопулярніших запитів року в Україні

Більше за смерть співачки українців цікавили тільки "Новини Донецька" і "50 відтінків сірого".

"Жанна Фріске" опинилася в трійці найпопулярніших запитів року в Україні

Google представив рейтинг запитів, зроблених українцями 2015 року. У трійці лідерів опинилися "Новости Донецька", "50 відтінків сірого" і "Жанна Фріске".

У топ-5 популярних запитів також увійшли "Кузьма Скрябін" і "Русская весна", повідомив на прес-конференції гендиректор представництва Google в Україні Дмитро Шоломко.

У топ-3 персон, якими цікавилися українці 2015 року, увійшли загиблі Фріске, Скрябін і Олесь Бузина.

У топ фільмів і серіалів - "50 відтінків сірого" і "Левіафан" і "Холостяк".

Також українці шукали "що таке воєнний стан" і "чому не можна фотографувати сплячих".

У січні українці залишили найбільше запитів про фільм "Левіафан", у лютому - про смерть Кузьми Скрябіна, у березні - про шоу "Холостяк 5", у квітні - про смерть Олеся Бузини, у травні українців цікавило "Євробачення", а в червні - смерть Жанни Фріске.

У липні українці залишили найбільше запитів про ресурс "вступ інфо", у серпні - "Клан ювелірів", у вересні - 5 сезон серіалу "Кухня", у жовтні - фільм "Монстри на канікулах 2", в листопаді українців цікавив серіал "Слуга народу ", а в грудні (станом на середину місяця) лідирував запит "Бокс Усик". Нагадаємо, серіал "Фізрук", "Громадське ТБ" і "5 канал" стали найпопулярнішими запитами українських користувачів у рейтингу запитів Zeitgeist компанії Google за 2014 рік.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram