ГоловнаСуспільствоЖиття

У середу в Києві до +2 градусів

Опадів у столиці не прогнозують

У середу в Києві до +2 градусів
Фото: aquatek-filips.livejournal.com

16 грудня в Києві хмарно з проясненнями, без опадів, вітер північно-західний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі -2...-4 градуси, вдень 0...+2 градуси.

Про це повідомив Гідрометеорологічний центр.

На заході України хмарно з проясненнями, без опадів, лише вночі в Карпатах і на Прикарпатті невеликий мокрий сніг, вночі та вранці туман, місцями ожеледь, вітер південно-східний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі -1...-6 градусів, удень -1...+5 градусів.

У Карпатах вночі невеликий мокрий сніг, удень без опадів, температура повітря вночі -4...-9 градусів, удень -1...+4 градуси.

На півночі України хмарно з проясненнями, без опадів, вітер північно-західний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі -1...-6 градусів, у Чернігівській і Сумській областях -3...-9 градусів; вдень -2...+4 градуси.

У центрі України хмарно з проясненнями, без опадів, вітер північно-західний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі -1...-8 градусів, вдень -3...+4 градуси.

На сході України хмарно з проясненнями, без опадів, на дорогах місцями ожеледиця, вітер північно-західний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі -3...-9 градусів, вдень +1...-5 градусів.

На півдні України хмарно з проясненнями, без опадів, вітер північно-західний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі -1...-6 градусів, удень -1...+5 градусів.

У Криму хмарно з проясненнями, без опадів, вітер північно-західний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі +4...-2 градуси, вдень 0...+7 градусів.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram