ГоловнаСуспільствоПодії

Донецька "Львівська майстерня шоколаду" відмовилася обслужити місцевого "мера"

Співробітники закладу розмовляють з відвідувачами по-українськи і називають ціни в гривнях.

Донецька "Львівська майстерня шоколаду" відмовилася обслужити місцевого "мера"
Фото: facebook.com/lerrra

Донецьке кафе "Львівська майстерня шоколаду" відмовилося обслужити призначеного бойовиками "мера" Ігоря Мартинова, пише "Четверта влада".

Про це в соцмережах повідомив донецький політолог і прихильник ДНР Роман Манекін.

"Власники кафе, які мешкають поза Донецьком, спробували перешкодити зйомкам "Россия-24" сюжету про те, що в Донецьку працюють українські кафе, в яких офіціанти розмовляють із відвідувачами українською мовою, і ніхто цьому не перешкоджає. Відмова власників обслужити мера спровокувала загальне обурення. І справді, що було б, якби ДНР відкрила кафе у Львові, а керуючий вирішив не пускати в нього мера? Зрозуміло, такі речі потрібно припиняти "високо і коротко"! Влада в Донецьку - одна, і це влада Донецької Народної Республіки. Іншої влади тут не буде! Якщо не хочете підкорятися владі ДНР, прошу, друзі, нафіг! Легко замінимо львівський шоколад бабаївським! Допускати ж "окрема" кафе в ДНРівському місті неприпустимо за визначенням. У такому разі дійсно не гріх владу застосувати!" - написав він, закликавши закрити кафе.

Донецький фотограф Сергій Голоха також обурився цим інцидентом. Він додав, що кафе не хоче ставити рублеві цінники і працює тільки з гривнями, а його керівництво підтримує українських військових.

"Носяться із цією "Кав'ярнею" як з писаною торбою, а вона нахабніє на очах. Ще погуглив про цю кав'ярню. Виявляється, вона входить до складу "Холдингу емоцій !FEST", якому також належить одіозна "Криївка", - написав він.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram