ГоловнаСуспільствоВійна

Бойовики активізувалися уздовж лінії розмежування, - штаб АТО

Українські військові двічі відкривали вогонь у відповідь

Бойовики активізувалися уздовж лінії розмежування, - штаб АТО
Фото: www.novorosinform.org

Сьогодні, 4 грудня, бойовики значно активізували обстріли позицій українських військових вздовж лінії розмежування в зоні проведення антитерористичної операції на Донбасі.

Про це повідомляє прес-центр АТО у Фейсбуку.

Так, від 9:00 бойовики чотири рази відкривали прицільний вогонь по позиціях сил АТО в Зайцевому, Майорську, Новгородському з 82-міліметрових мінометів, озброєння БМП, станкових протитанкових гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї.

При цьому обстріли Зайцевого і Майорська тривали близько трьох годин. Українські військові двічі відкривали у відповідь вогонь зі стрілецької зброї згідно з Мінськими домовленостями.

Крім того, сьогоднішні сепаратисти провели ще 12 неприцільних обстрілів позицій сил АТО в районі Пісків, Зайцевого, Новгородського і Красногорівки. Переважну більшість обстрілів - 7 разів - було зосереджено на Новгородському.

"Терористи вели вогонь зі стрілецької зброї, автоматичних і станкових гранатометів, великокаліберних кулеметів, 82-мм мінометів, а також озброєння БМП-2", - наголошується в повідомленні.

Нагадаємо, сьогодні від 10:00 ранку і до 16:00 бойовики обстрілювали околиці Авдіївки з артилерії.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram