ГоловнаСуспільствоВійна

У передмісті Маріуполя підірвалися п'ятеро військових, один загинув (оновлено)

Міну заклали між селищами Талаківка і Сартана.

У передмісті Маріуполя підірвалися п'ятеро військових, один загинув (оновлено)

Учора о 17:20 на міні між селищами Талаківка і Сартана (входять до складу Маріуполя) підірвалися п'ятеро українських військовослужбовців. Про це пише місцеве видання 0629. У результаті вибуху снаряда загинув один військовослужбовець, троє отримали середні та легкі ушкодження, ще один перебуває у тяжкому стані.

Оновлення. Спікер Адміністрації президента з питань АТО Андрій Лисенко на брифінгу уточнив, що український БРДМ-2 підірвався на ворожій міні поблизу Гнутового. Він заявив, що внаслідок цього один український військовослужбовець загинув і п'ятеро, а не четверо, отримали поранення.

На Луганському напрямку вчора бойові дії не велися.

На Донецькому напрямку тривали провокації окупантів на Світлодарській дузі. Вчора поблизу сел. Луганське і Лозове зафіксовано кілька пострілів з кулемета і гранатометів різних систем. Поблизу сел. Новгородське по позиціях військових випустили 4 міни з 82-мм міномета. У районі Донецького аеропорту ситуація залишається незмінною. Режим тиші вчора порушувався в Авдіївці, Опитному і Пісках. У Красногорівці і Мар'їнці вчора було тихо.

На Маріупольському напрямку вчора було зафіксовано одну провокацію бойовиків. Це сталося поблизу с. Широкине.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram